Składniki: makaron ryżowy, puszka kukurydzy, pęczek rzodkiewki, 1 papryka, 1 świeży ogórek, 2 łyżki majonezu, mały kubek jogurtu naturalnego, paluszki krabowe, pieprz, sól.
Przygotowanie: Makaron wrzucić do gorącej wody na około 5 minut, paluszki krabowe "rozerwać na nitki", rzodkiewki pokroić w kostkę, podobnie jak paprykę i ogórki. Wymieszać razem z majonezem i doprawić przyprawami.
Przygotowanie: Makaron wrzucić do gorącej wody na około 5 minut, paluszki krabowe "rozerwać na nitki", rzodkiewki pokroić w kostkę, podobnie jak paprykę i ogórki. Wymieszać razem z majonezem i doprawić przyprawami.
7 komentarzy:
Muszę kiedyś w końcu kupić te paluszki
Polecam :)
Ja też koniecznie muszę kupić, bo sałatka kusi :)
A ja mam pytanko. Chodzi o paluszki krabowe czy może rybne o smaku krabowym?
Witam :)
Dodałam paluszki krabowe.
A co robimy z jogurtem? Mieszamy go z majonezem? Bo nie za bardzo mogę doczytać :-P
Tak, mieszamy z jogurtem :)
Prześlij komentarz