sobota, 17 września 2011

Chlebek z serem i majerankiem

Co niektórym bardzo dobrze znane :o)


Kromkę chleba posmarować masłem (margaryną) posypać solą, położyć plasterki sera, posypać majerankiem i zapiec w mikrofalówce tak, by ser się podgrzał. No i tyle, a jak się okazuje AŻ tyle, bo palce lizać, takie to pyszne. Ulubiony przysmak CHOCHLIKA-PSOTNIKA.




3 komentarze:

magda k. pisze...

uwielbiam majeranek, zawsze sypię go więcej niż trzeba :) świetna i prosta propozycja

Arvén pisze...

I już? Co prawda pierwszy raz widzę takie połączenie, ale muszę spróbować :D Kocham ser żółty i majeranek, chociaż zwykle w różnych daniach...

slyvvia pisze...

Z majerankiem nigdy nie próbowałam, ale taki chlebek z serem bardzo lubię. Smaki dzieciństwa :D